>>MAMY W SZKOLE NOWY CIĄGNIK !!!<<
>>Spotkanie z rodzicami 5-04-2016 r. godz. 16:00<<


































archiwum

Warsztaty kulinarne

Krzysztof Szulborski zaprezentował zagadnienia związane ze sposobami przygotowania ryb, rozpoznawaniem ich, oceną świeżości, metodami obróbki cieplnej, na prezentacji pt. „Ryby w kuchni pomorskiej i kaszubskiej”. Młodzież miała też okazję zobaczyć jak prezentowane są potrawy na konkursach kulinarnych.
Andrzej Ławniczak przygotowywał wraz z uczniami przekąski i potrawy z ryb - gravlax, chipsy ze śledzi, zupę bursztynową oraz pulpety z dorsza.

H. Plichta


WK1.jpgWK2.jpgWK3.jpgWK4.jpgWK5.jpgWK7.jpgWK8.jpgWK9.jpgWK10.jpgWK6.jpgWK11.jpgWK12.JPGWK13.jpgWK14.jpgWK15.jpgWK16.jpgWK17.jpgWK18.jpgWK19.jpgWK20.jpgWK21.jpgWK22.jpgWK23.jpgWK24.jpgWK25.jpgWK26.jpgWK27.jpgWK28.jpgWK29.jpgWK30.jpgWK31.jpgWK32.jpgWK33.jpgWK34.jpg
12 Grudnia 2012 by J. Prabucki


name:
mail: (optional)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews



Środa
6 kwietnia
2016

Do zakończenia zajęć szkolnych
2015/16 pozostało:
Dziś są imieniny:

Odwiedziło nas:
1947623 osób

















W3C XHTML 1.1